Puiul spalat, portionat, se inabusa in untura(unt). In timpul inabusirii se mai adauga putina apa. Cand carnea este moale, patrunsa, se toarna smantana. Se potriveste de sare si se lasa sa dea cateva clocote la foc domol. Daca vreti un sos mai consistent, puteti amesteca smantana cu putina faina. Acest fel de mancare se serveste cu pireu de cartofi. Se pune putin patrunjel tocat marunt in farfurie, celor amatori.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii