autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

PUI CU SMANTANA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
Un pui, (sau carnita de pui dupa preferinta: piept, pulpe, ciocanele), o lingura untura sau 50 g unt, o ceasca mare de smantana, sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Puiul spalat, portionat, se inabusa in untura(unt). In timpul inabusirii se mai adauga putina apa. Cand carnea este moale, patrunsa, se toarna smantana. Se potriveste de sare si se lasa sa dea cateva clocote la foc domol. Daca vreti un sos mai consistent, puteti amesteca smantana cu putina faina. Acest fel de mancare se serveste cu pireu de cartofi. Se pune putin patrunjel tocat marunt in farfurie, celor amatori.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba de pui cu smantana

Ciorba de pui cu smantana

Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste. Se adaufa toate legumele

22 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciulama de pui cu smantana

Ciulama de pui cu smantana

Spalam carnea, o taiem cubulete mai mari ,o condimentam cu sare si piper si apoi o rumenim bine in

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Atunci, se renunta la pireu.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Trebuie servita, neaparat, cu mamaliguta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    La data postarii, nu aveam aparat foto, dar promit ca la prima ocazie o sa vin si cu poze.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Gustos...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Lenuto ...o bunatate trebuie sa fie puiul tau ! Oare de ce nu ai pus si poza ??? Cred ca e foarte bun si cu mamaliguta !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Da si mie imi place cu mamaliga si muratura.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Cu un piure foarte moale,mergee. Dar si cu mamaliga.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Un pui
  • (sau carnita de pui dupa preferinta: piept
  • pulpe
  • ciocanele)
  • o lingura untura sau 50 g unt
  • o ceasca mare de smantana
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Atunci, se renunta la pireu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulada din carne de vita