Puiul se spala se transeaza, se da la fiert in apa clocotita. Dupa 5 minute de fierbere, se schimba apa.Se spumuieste, se adauga legumele si condimentele.
Dupa ce carnea e fiarta, se prepara sosul.
Faina se bate cu smantana diluata cu o ceasca de supa. Dupa ce da un clocot se adauga carnea. Se fierb impreuna 5 minute, se presara cu patrunjel verde si se serveste cu mamaliguta sau piure de carofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii