Puiul se spala se transeaza, se da la fiert in apa clocotita. Dupa 5 minute de fierbere, se schimba apa.Se spumuieste, se adauga legumele si condimentele.
Dupa ce carnea e fiarta, se prepara sosul.
Faina se bate cu smantana diluata cu o ceasca de supa. Dupa ce da un clocot se adauga carnea. Se fierb impreuna 5 minute, se presara cu patrunjel verde si se serveste cu mamaliguta sau piure de carofi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii