Se curata cartofii, se taie rondele si se fierb 5 minute. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in 2 linguri de ulei. Separat se calesc ciupercile (taiate felii) si usturoiul. Cand se inmoaie ciupercile se adauga pieptul de pui si se stinge cu vin alb.Cand jumatate din cantitatea de vin s-a evaporat se adauga smantana dulce, parmezanul si se condimenteaza cu sare si piper.Se fierbe pana cand se ingroasa sosul.Se aseaza cartofii in tava si se toarna deasupra sosul.Se presara cascaval sau mozzarella si se da la cuptor 40 de minute sau pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii