Mod de preparare
Se taie pieptul de pui bucatele mici, care se lasa la \"chibzuit\" intr-un castronas, fiind presarat deasupra cu sare, piperul alb, boabe de piper negru si usturoi;
Dupa ce se lasa cam jumatate de ora, se fierbe putin in apa cu delikat;
Apoi se prajesc bucatile de pui intr-o lingura de unt cat sa se rumeneasca putin;
La puiul prajit se adauga ciupercile taiate, se adauga zeama in care a fiert puiul si cand incep sa fiarba, se toarna smantana amestecata in prealabil cu 2 linguri de faina si se mai dau 2-3 clocote.
# Atentie la fiert, puiul se face foarte repede, bucatelele de pui devin albe cand sunt gata;
Cand serviti puiul, presarati marar verde deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii