autor:

Andra

» » Mancaruri cu carne

Pui cu smantana si cus cus

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2009

Ingrediente
400 g carne pui, sare, piper, concentrat legume, smantana, frunze patrunjel, cus cus.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Cus cusul se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Carnea de pui se inabusa in putin ulei apoi se adauga apa, putina sare, putin concentrat de legume si se lasa la fiert. Cand este fiarta se adauga 250 g smantana amestecata cu 1 lingura de faina si putin patrunel tocat. Se da un clocot si e gata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si cus cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan Shanghai

Piept de curcan Shanghai

Spalam bine pieptul de curcan si il taiam in fasii lungi sau in bucatele. Batem ouale impreuna

19 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Fiptura de miel

Fiptura de miel

Se prepara baitul(in zona mea asa se spune) inr-un castron.Adaugam otet sau vin alb,sare,ulei de

3 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Folosesc des cus-cus ca garnitura la diferite preparate, sau ca ingredient in preparate.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Foarte bun

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Imi place tare mult...

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010

      da,foarte bun!imi plac toate sosurile cu smantana.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne pui
  • sare
  • piper
  • concentrat legume
  • smantana
  • frunze patrunjel
  • cus cus.

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

22 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

O bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)