autor:

Andra

» » Mancaruri cu carne

Pui cu smantana si cus cus

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2009

Ingrediente
400 g carne pui, sare, piper, concentrat legume, smantana, frunze patrunjel, cus cus.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Cus cusul se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Carnea de pui se inabusa in putin ulei apoi se adauga apa, putina sare, putin concentrat de legume si se lasa la fiert. Cand este fiarta se adauga 250 g smantana amestecata cu 1 lingura de faina si putin patrunel tocat. Se da un clocot si e gata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si cus cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri. Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor

Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor

Aceasta placinta, poate fi servita, fie ca un aperitiv delicios, fie ca o cina usoara, fiind satioasa.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Folosesc des cus-cus ca garnitura la diferite preparate, sau ca ingredient in preparate.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Foarte bun

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Imi place tare mult...

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010

      da,foarte bun!imi plac toate sosurile cu smantana.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne pui
  • sare
  • piper
  • concentrat legume
  • smantana
  • frunze patrunjel
  • cus cus.

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

22 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

O bunatate.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Aripioare in aluat crocant