Puiul se sareaza, se unge cu unt si se da la cuptor, la foc iute, pana se rumeneste. Dupa ce a capatat culoare, se adauga piperul,cimbrul, tarhonul, vinul. Se acopera si se da focul mic, se lasa sa fiarba inabusit pana scade, din cand in cand se mai stropeste cu sosul din vas. Sosul alb se pregateste astfel: untul se topeste, se adauga faina, laptele, se amesteca continuu, avand grija sa nu se faca cocoloase. Cand este gata se adauga smantana. Sosul se rastoarna intr-un vas si se adauga bucatile de pui.
Vizualizari: 751

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii