autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

PUI CU SOS CREMOS

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
2 linguri ulei de masline, 4 sferturi piepti de pui dezosati si fara pielita, 1 ceapa de apa taiata solzi, 200g ciuperci champinion, 100g ciuperci pleurotus, 250g orez basmati, 1 cub Knorr de pui, 150ml vin alb, 3 linguri mustar de Dijon, 150ml frisca lichida(12-15 % grasime), patrunjel proaspat tocat, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se ia o tigaie mare in care se incinge uleiul si prajiti sferturile de piept timp de 20-25 de minute,avand grija sa se rumeneasca pe toate partile.Se scoate apoi pieptul si se tine la cald.In uleiul din tigaie se caleste apoi ceapa pana se inmoaie, 2-3- minute.Se adauga ambele feluri de ciuperci taiate felii si dupa 3-4 minute se adauga orezul, cubul Knorr,vinul si mustarul.Se amesteca bine pana se dizolva cubul.Puneti apoi pieptul de pui in tigaie si lasati pe foc pana se partunde bine orezul.Dupa care se pune turnand incet si amestecand,frisca lichida peste pui si orez,adaugand 1 lingura de patrunjel tocat si se mai tine tgaia pe foc circa 2 minute.Presarati putin patrunjel proaspat cand il serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU SOS CREMOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cremos cu sos  Camembert si ciuperci

Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci

Se pune o tigaie la foc cu cateva picaturi de ulei,cand acesta s-a incins se adauga feliile de piept

18 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu spinari de pui

Cartofi cu spinari de pui

Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera

5 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    Cred ca este bun, dar mai intai voi incerca sa vad cum iese, nu prea sunt convinsa eu de frisca si nu stiu cam ce gust ar avea la pui cremos, deci voi incerca. Felicitari pentru reteta!

  • Dayonara

    Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Minunat, si usor de facut. Tre sa fie si gustos! Salvez reteta si o sa o incerc

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 sferturi piepti de pui dezosati si fara pielita
  • 1 ceapa de apa taiata solzi
  • 200g ciuperci champinion
  • 100g ciuperci pleurotus
  • 250g orez basmati
  • 1 cub Knorr de pui
  • 150ml vin alb
  • 3 linguri mustar de Dijon
  • 150ml frisca lichida(12-15 % grasime)
  • patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cred ca este bun, dar mai intai voi incerca sa vad cum iese, nu prea sunt convinsa eu de frisca si nu stiu cam ce gust ar avea la pui cremos, deci voi incerca. Felicitari pentru reteta!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Scaricica afumata in sos de bere neagra