autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos de ardei

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui, 1 lingura de pasta de tomate, 1 lingura pasta de ardei dulce, 1/4 lingura de pasta de ardei iute, sare, ulei, 1 lingura de faina, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se fierb pe jumatate , se prajesc putin pe ambele parti in ulei incins dupa care se scot pe o farfurie. Faina se desface in 200 ml apa rece si se toarna peste uleiul in care s-au prajit pulpele. Se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase, se adauga pasta de tomate, pasta de ardei dulce si pasta de ardei iute si se lasa pe foc cam 10-15 minute. Se adauga sarea dupa gust , pulpele prajite si se mai lasa pe foc cam 10 minute. Se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si ardei kapia marinati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca

9 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui in sos de ardei

Piept de pui in sos de ardei

Se condimenteaza carnea cu sare si piper, dupa care se prajeste pana se face maronie in unt. Calim

27 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Simplu si bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

    Arata foarte bine,iar gustul trebuie sa fie pe masura...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • 1/4 lingura de pasta de ardei iute
  • sare
  • ulei
  • 1 lingura de faina
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Simplu si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT