autor:

karrmenus

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos de ceapa

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
4 pulpe, 1/2 l supa, 1 ou, 2 cepe mari, 1 leg patrunjel, 1 lg ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sareaza si pipereaza pulpele si se prajesc intr-o tigaie cu ulei. Se adauga zeama de carne si ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si se lasa 10 min sa fiarba. Se scot pulpele, se adauga in sos oul batut si se ammesteca la foc mic incet pana are un aspect cremos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu ceapa caramelizata si sos de smantana

Ficatei de pui cu ceapa caramelizata si sos de smantana

Curatam ficateii, ii spalam bine, apoi ii punem la scurs, intr-o strecuratoare. Laptele il punem

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de ceapa cu ficatei de pui si piure de cartofi

Sos de ceapa cu ficatei de pui si piure de cartofi

Se curata ceapa si se toaca foarte marunt, ficateii se spala si se lasa in apa rece 10 minute, si

5 voturi    1 comentariu
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Cordon bleu de pui