Se sareaza si pipereaza pulpele si se prajesc intr-o tigaie cu ulei. Se adauga zeama de carne si ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si se lasa 10 min sa fiarba. Se scot pulpele, se adauga in sos oul batut si se ammesteca la foc mic incet pana are un aspect cremos.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii