Reteta postata pe: 07 aprilie 2009
Ingrediente
4 pulpe, 1/2 l supa, 1 ou, 2 cepe mari, 1 leg patrunjel, 1 lg ulei, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se sareaza si pipereaza pulpele si se prajesc intr-o tigaie cu ulei. Se adauga zeama de carne si ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si se lasa 10 min sa fiarba. Se scot pulpele, se adauga in sos oul batut si se ammesteca la foc mic incet pana are un aspect cremos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Amestecam ingredientele uscate si le presaram peste aripile de pui; le pudram bine pentru ca acestea
Preîncălziţi cuptorul la semnul 6/200 C.
Într-o tavă aşezaţi carnea de pui, ceapa
7 voturi
8 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate