Taiati pieptul de pui in bucati potrivite. Semintele de la rodii le puneti intr-un bol. Luati un prosp de bucatarie curat si umeziti-l si puneti in el rodiile, strangeti cat de tare puteti prosopul intr-o strecuratoare, care are dedesupt un bol, ca sa iasa sucul de la rodii. Intr-o tigaie mare, puneti uleiul de masline, lasati sa se incinga un pic si puneti ceapa, ghimbirul si piperul roz, amestecati si lasati cca 4-5 minute. Adaugam bucatile de pui si lasati sa se rumeneasca. Cand s-au rumenit, adaugam mierea si imediat stingem cu vinul rosu. Lasati sa se gateasca la foc mediu, pana se evapora vinul.punem sare, piper si spre final sucul de rodii. Lasam pe foc pana sosul incepe sa se lege. Se serveste cu piure de cartofi.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii