autor:

sapunaru laura

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos de miere si rodii

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 01 aprilie 2011

Ingrediente
Pentru 4-5 portii, -600 gr piept de pui, piele, -2 rodii, -60 gr miere, -un pahar de vin cu vin rosu, -o lingurita piper roz, -o lingurita ghimbir, -o ceapa data pe razatoare, -o ceasca de cafea cu ulei de masline, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Taiati pieptul de pui in bucati potrivite. Semintele de la rodii le puneti intr-un bol. Luati un prosp de bucatarie curat si umeziti-l si puneti in el rodiile, strangeti cat de tare puteti prosopul intr-o strecuratoare, care are dedesupt un bol, ca sa iasa sucul de la rodii. Intr-o tigaie mare, puneti uleiul de masline, lasati sa se incinga un pic si puneti ceapa, ghimbirul si piperul roz, amestecati si lasati cca 4-5 minute. Adaugam bucatile de pui si lasati sa se rumeneasca. Cand s-au rumenit, adaugam mierea si imediat stingem cu vinul rosu. Lasati sa se gateasca la foc mediu, pana se evapora vinul.punem sare, piper si spre final sucul de rodii. Lasam pe foc pana sosul incepe sa se lege. Se serveste cu piure de cartofi.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de miere si rodii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu tocanita de pui

Pilaf de orez cu tocanita de pui

Maruntaiele de pui se spala si se taie bucati potrivite. Ceapa si gogosarul se curata apoi se taie

3 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftele in sos de vin rosu

Chiftele in sos de vin rosu

Se face un amestec din carnea tocata, carnea pt carnati, ou, patrunjel, condimente pt. carne si

2 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4-5 portii
  • -600 gr piept de pui, piele
  • -2 rodii
  • -60 gr miere
  • -un pahar de vin cu vin rosu
  • -o lingurita piper roz
  • -o lingurita ghimbir
  • -o ceapa data pe razatoare
  • -o ceasca de cafea cu ulei de masline
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

17 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Iepure in sos de rosii