autor:

gabriela bacila

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos de portocale

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Ingrediente
1 pui, 2 portocale, 1 lingura miere, sos de soia, 2 linguri ulei de masline, otet, 50 gr smintina, 1 lingurita faina, sare,

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Puiul de transeaza.se face o marinata din sucul de portocale,uleiul de masline,mierea si sosul de soia(care se pune dupa gust).carnea se pune in marinata si se lasa 1 ora.se scurge bine ,se sareaza ,pipereaza si se frige.marinata se pune pe foc,i se adauga putin otet si se clocoteste.din faina si smintina se face o dresatura care se incorporeaza in martinata si se fierbe pina prinde consistenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE

PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE

Pieptul de pui se lasa bucata intreaga, se aromeaza cu sare, ulei de masline si piper alb si se

8 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME

SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME

Legumele se curata,se spala ,se taie dupa necesitate si se fierb 20-30 de minute in apa rece cu putina

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 portocale
  • 1 lingura miere
  • sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • otet
  • 50 gr smintina
  • 1 lingurita faina
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

29 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne de curcan, ciuperci si branzeturi