Pui cu sos de portocale

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 portocale
  • 1 lingura miere
  • sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • otet
  • 50 gr smintina
  • 1 lingurita faina
  • sare,piper

Mod de preparare

Puiul de transeaza.se face o marinata din sucul de portocale,uleiul de masline,mierea si sosul de soia(care se pune dupa gust).carnea se pune in marinata si se lasa 1 ora.se scurge bine ,se sareaza ,pipereaza si se frige.marinata se pune pe foc,i se adauga putin otet si se clocoteste.din faina si smintina se face o dresatura care se incorporeaza in martinata si se fierbe pina prinde consistenta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci