Pulpele de pui se spala,se zvanta,se portioneaza si se fierb inabusit in unt.
Rosiile se spala,se taie bucati,se pun la fiert in putina apa rece cu un praf de sare.Dupa ce au fiert se trec prin sita,iar sucul obtinut se pune separat la fiert si se adauga usturoiul tocat cat mai marunt,
se adauga mierea de albine,foile de dafin, vinul, sare, condimente si se lasa sa fiarba.Cand a inceput sa fiarba sosul ,se adauga bucatile de carne , iar dupa gust se mai adauga pasta de tomate .Daca este prea gros sosul mai puteti adauga cateva linguri de apa fiarta.Se acopera vasul si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se obtine consistenta dorita pentru sos .
La sfarsit puteti adauga marar sau patrunjel tocat dupa gust.
Se poate servi cu diferite garnituri si salate...
Eu am pregatit pentru garnitura ciuperci la grill si ceapa si praz murat in vin...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii