Ingrediente
Pentru 4 portii:500gr piept pui, 2 portocale curatate, 500gr sos rosii(salicilat,rosii in bulion), un ardei gras verde, 3 cateii usturoi, piper alb, piper negru, sare, marar, curry, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
10 voturi
Mod de preparare
Se pune pieptul de pui taiat fasii(sau cubulete) intr-o tigaie la prajit.Se inabuseste cu zeama de la o portocala si se presara curry.Cand este gata se pune pe o farfurie.
Intr-o oala separat se pune sosul de rosii(aveti grija sa fie dulce) cu ardeiul gras taiat cuburi si usturoiul tocat marunt.Dupa primul clocot se adauga o portocala taiata cubulete.Neaparat se condimenteaza cu piper alb,sare,piper negru si marar.Eu pentru poza le-am asezat pe farfurie separat dar ulterior am amestecat bucatelele de piept cu sosul!DELICIOS!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 martie 2010
Foarte bun!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010
Mmm... TREBUIE SA FIE FOARTE BUN!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010
Interesanta reteta!