Reteta postata pe: 23 martie 2009
Ingrediente
800g piept de pui dezosat, 200ml ulei, 500ml suc de rosii, 6 rosii, 3 cepe, ienibahar macinat, cimbru, piper, sare
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se spala carnea, se taie in fasii si se inabusa cu 150ml ulei si putina apa. Ceapa se toaca marunt si se adauga la inabusit pana devine transparenta dupa care se adauga sucul de rosii si apa pana se acopera carnea. Se condimenteaza cu 1/4 ;ingurita de ienibahar macinat, cimbru, piper si se lasa sa fiarba la foc moderat 20 minute amestecand din cand in cand. Din cele 6 rosii, uleiul ramas si sare se pregateste o salata care se serveste alaturi de mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU SOS DE ROSII" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpele de pui se spala,se zvanta,se portioneaza si se fierb inabusit in unt.
Rosiile se spala,se
7 voturi
3 comentarii
1h 20 min
Spalam bine pulpele si le crestam.
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti.
Curatam
0 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate