PUI CU SOS DE ROSII

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800g piept de pui dezosat
  • 200ml ulei
  • 500ml suc de rosii
  • 6 rosii
  • 3 cepe
  • ienibahar macinat
  • cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie in fasii si se inabusa cu 150ml ulei si putina apa. Ceapa se toaca marunt si se adauga la inabusit pana devine transparenta dupa care se adauga sucul de rosii si apa pana se acopera carnea. Se condimenteaza cu 1/4 ;ingurita de ienibahar macinat, cimbru, piper si se lasa sa fiarba la foc moderat 20 minute amestecand din cand in cand. Din cele 6 rosii, uleiul ramas si sare se pregateste o salata care se serveste alaturi de mancare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise