Se spala carnea, se taie in fasii si se inabusa cu 150ml ulei si putina apa. Ceapa se toaca marunt si se adauga la inabusit pana devine transparenta dupa care se adauga sucul de rosii si apa pana se acopera carnea. Se condimenteaza cu 1/4 ;ingurita de ienibahar macinat, cimbru, piper si se lasa sa fiarba la foc moderat 20 minute amestecand din cand in cand. Din cele 6 rosii, uleiul ramas si sare se pregateste o salata care se serveste alaturi de mancare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii