autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

PUI CU SOS DE ROSII

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
800g piept de pui dezosat, 200ml ulei, 500ml suc de rosii, 6 rosii, 3 cepe, ienibahar macinat, cimbru, piper, sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie in fasii si se inabusa cu 150ml ulei si putina apa. Ceapa se toaca marunt si se adauga la inabusit pana devine transparenta dupa care se adauga sucul de rosii si apa pana se acopera carnea. Se condimenteaza cu 1/4 ;ingurita de ienibahar macinat, cimbru, piper si se lasa sa fiarba la foc moderat 20 minute amestecand din cand in cand. Din cele 6 rosii, uleiul ramas si sare se pregateste o salata care se serveste alaturi de mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU SOS DE ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos de rosii

Pui cu sos de rosii

Pulpele de pui se spala,se zvanta,se portioneaza si se fierb inabusit in unt. Rosiile se spala,se

7 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu sos de rosii

Pulpe de pui cu sos de rosii

Spalam bine pulpele si le crestam. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti. Curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800g piept de pui dezosat
  • 200ml ulei
  • 500ml suc de rosii
  • 6 rosii
  • 3 cepe
  • ienibahar macinat
  • cimbru
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de iepure-n cuptor