autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

PUI CU SOS DE STRUGURI

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Ingrediente
1 PUI, 25 GR UNT, 3 LINGURI DE VIN ALB SEC, CIMBRU ,SARE, PENTRU SOS, 25 GR ZAHAR, 50 ML VIN, 15 GR UNT, 1 LINGURA AMIDON, 1 CUB CONCENTRAT DE PUI, 1 CIORCHINE DE STRUGURI,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

CONDIMENTEAZA PUIUL SI RUMENESTE-L LA CUPTOR INTR-O TAVA UNSA CU UNT.SEPARAT,AMESTECA RESTUL DE UNT CU AMIDON,ZAHAR,VIN SI 200 ML SUPA.ADAUGA BOABELE DE STRUGURI SI MAI LASA PE FOC,3 MINUTE.SCOATE PUIUL PE PLATOU,DECOREAZA CU BOABE DE STRUGURI SI SERVESTE CU SOSUL CALD.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU SOS DE STRUGURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Masa taraneasca !!!

Masa taraneasca !!!

Fasolea se spala si se lasa la inmuiat de pe o zi pe alta. Se face focul cu lemne de esenta tare

10 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Omleta cu smantana,sunca si cascaval

Omleta cu smantana,sunca si cascaval

Se bat ouale bine cu sare si piper, apoi se adauga smantana si omogenizeaza bine unde apoi se adauga

15 voturi    2 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 PUI
  • 25 GR UNT
  • 3 LINGURI DE VIN ALB SEC
  • CIMBRU ,SARE
  • PENTRU SOS
  • 25 GR ZAHAR
  • 50 ML VIN
  • 15 GR UNT
  • 1 LINGURA AMIDON
  • 1 CUB CONCENTRAT DE PUI
  • 1 CIORCHINE DE STRUGURI

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Perisoare de primavara cu sos de smantana