autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

PUI CU SOS DE STRUGURI

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2007

Ingrediente
1 PUI, 25 GR UNT, 3 LINGURI DE VIN ALB SEC, CIMBRU ,SARE, PENTRU SOS, 25 GR ZAHAR, 50 ML VIN, 15 GR UNT, 1 LINGURA AMIDON, 1 CUB CONCENTRAT DE PUI, 1 CIORCHINE DE STRUGURI,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

CONDIMENTEAZA PUIUL SI RUMENESTE-L LA CUPTOR INTR-O TAVA UNSA CU UNT.SEPARAT,AMESTECA RESTUL DE UNT CU AMIDON,ZAHAR,VIN SI 200 ML SUPA.ADAUGA BOABELE DE STRUGURI SI MAI LASA PE FOC,3 MINUTE.SCOATE PUIUL PE PLATOU,DECOREAZA CU BOABE DE STRUGURI SI SERVESTE CU SOSUL CALD.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU SOS DE STRUGURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu gutui

Pui cu gutui

În copilărie mama făceam mâncărica aceasta în fiecare toamnă, imediat ce apăreau în piață

24 voturi    14 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna

9 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 PUI
  • 25 GR UNT
  • 3 LINGURI DE VIN ALB SEC
  • CIMBRU ,SARE
  • PENTRU SOS
  • 25 GR ZAHAR
  • 50 ML VIN
  • 15 GR UNT
  • 1 LINGURA AMIDON
  • 1 CUB CONCENTRAT DE PUI
  • 1 CIORCHINE DE STRUGURI

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
MENIU DIN CARNE PE GRILL (pentru 2 persoane)