Puiul se trece prin flacara, se spala, se unge cu ulei , se presara cu vegeta si se pune intr-un vas din Yena. Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa la copt. Separat se curata usturoiul, se zdrobeste si se freaca cu sare si ulei pana devine o pasta, se adauga boia de ardei dulce, amestecam pana obtinem o pasta omogena. Se adauga 50 ml apa si amestecam usor. In acest timp avem grija ca puiul sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Daca mai este nevoie adaugam putina apa si ulei. La acest preparat il putem realiza dupa ce facem mamaliguta. O mamaliguta rumenita bine se rastoarna pe un platou, deasupra punem puiul rumenit si turnam sosul deasupra. Este un deliciu. Merita incercat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii