Puiul se trece prin flacara, se spala, se unge cu ulei , se presara cu vegeta si se pune intr-un vas din Yena. Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa la copt. Separat se curata usturoiul, se zdrobeste si se freaca cu sare si ulei pana devine o pasta, se adauga boia de ardei dulce, amestecam pana obtinem o pasta omogena. Se adauga 50 ml apa si amestecam usor. In acest timp avem grija ca puiul sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Daca mai este nevoie adaugam putina apa si ulei. La acest preparat il putem realiza dupa ce facem mamaliguta. O mamaliguta rumenita bine se rastoarna pe un platou, deasupra punem puiul rumenit si turnam sosul deasupra. Este un deliciu. Merita incercat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii