Se amesteca faina cu sarea si piperul .Se trec bucatile de piept prin acest amestec si se rumenesc in ulei incins;se scot si se tin la cald pe un platou.In uleiul ramas se pune ceapa,se caleste 2 minute,pana devine aurie.Se adauga supa si gemul.Dupa ce au dat in clocot se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul la jumatate.Se ia de pe foc cratita si se adauga untul si zmeura.Se serveste sosul peste pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii