Se amesteca faina cu sarea si piperul .Se trec bucatile de piept prin acest amestec si se rumenesc in ulei incins;se scot si se tin la cald pe un platou.In uleiul ramas se pune ceapa,se caleste 2 minute,pana devine aurie.Se adauga supa si gemul.Dupa ce au dat in clocot se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul la jumatate.Se ia de pe foc cratita si se adauga untul si zmeura.Se serveste sosul peste pui.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii