Morcovii si telina se taie in fasii foarte subtiri si se calesc in putin ulei 5 minute, sub capac. Peste se adauga ardeiul gras si ciupercile(ananasul), taiate tot fasii subtiri si se mai calesc 5 minute sub capac. Se dau deoparte. Puiul se taie in bucati portivite si se caleste in putin ulei timp de citeva minute. Cind este gata, se adauga legumele peste si se pune foarta putina apa. Se lasa la fiert timp de 10 minute. Sosul de soia de amesteca cu otetul, zaharul si smintina. Dupa ce s-a fiert puiul, se adauga sosul obtinut si se da in citeva clocote. Se pot pune si alune.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii