Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc .
Cartofii noi se curata,se spala si se fierb intregi in apa rece cu un praf de sare si putin busuioc.
Intr-o cratita se toarna sucul de rosii, ceapa, usturoiul tocate cat mai marunt,se adauga mierea de albine,foile de dafin,vinul,condimentele,putin ulei de masline si se lasa sa fiarba.Cand a inceput sa fiarba sosul ,se adauga bucatile de carne,cartofii noi fierti intregi,iar dupa gust se mai adauga pasta de tomate si putina apa fiarta.Se acopera vasul si se mai lasa cateva minute sa fiarba la foc mic pana se obtine consistenta dorita pentru sos.
Daca va place sosul mai consistent ,puteti folosi pentru ingrosatul sosului 1-2 linguri digesta praf in loc de faina.
Dupa ce se opreste focul se presara patrunjel verde tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii