Pui cu sos rosu si orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui cu sos rosu si orez

Ingrediente

  • - 6 pulpe de pui
  • - 2 cepe
  • - 3 linguri de bulion
  • -o lingura de delicat
  • - un ardei gras
  • - cimbru

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se pun intr-o tava.Pe deasupra se presara delicat si cimbru.

Ceapa se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se pune peste pulpe.

Ardeiul gras se taie cubulete si se pune in tava.

Se pune putina apa peste pulpe si se introduce tava la cuptor pana se rumenesc pulpele.Cand sunt gata rumenite se adauga bulionul si apa daca mai este nevoie si se mai lasa inca un sfert de ora la cuptor.Se poate servi cu orez fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor