autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos rosu si orez

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
- 6 pulpe de pui, - 2 cepe, - 3 linguri de bulion, -o lingura de delicat, - un ardei gras, - cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se pun intr-o tava.Pe deasupra se presara delicat si cimbru.
Ceapa se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se pune peste pulpe.
Ardeiul gras se taie cubulete si se pune in tava.
Se pune putina apa peste pulpe si se introduce tava la cuptor pana se rumenesc pulpele.Cand sunt gata rumenite se adauga bulionul si apa daca mai este nevoie si se mai lasa inca un sfert de ora la cuptor.Se poate servi cu orez fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos rosu si orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute cu susan, in sos

Chiftelute cu susan, in sos

Intr-un bol mai mărişor, adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele

14 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Super arata!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 august 2009

    Ce bine arata, draga Andreea.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 6 pulpe de pui
  • - 2 cepe
  • - 3 linguri de bulion
  • -o lingura de delicat
  • - un ardei gras
  • - cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Czompa (Chef de cuisine)

Super arata!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficat prajit cu ciuperci champignon