Se inlatura partea lemnoasa a sparanghelului (se rupe prin indoirea capetelor inferioare) sau se taie, se spala si se pun in putina apa clocotita cu sare cat le acopere si se fierb cca. 15 min. Fileurile de pui se pudreaza cu curry si chili, sare si se ung cu ulei, se adauga frunzele de salvie (daca o faceti cu o ora inainte sau mai mult si le puneti la frigider e si mai bine!) si se pun la fript intr-o tigaie teflonata cu grill (sau fara daca nu aveti). Le puneti in farfurii dupa ce s-au fript (prajit) dupa care puneti in tigaie sparanghelul scurs de apa si il rumeniti putin (nu e obligatoriu, se poate folosi ca garnitura doar fiert cca. 20 min). Puneti sparanghelul in farfurii alaturi de fileurile de pui si ornati cu frunze de patrunjel si cimbru.
Vinul pe care il recomand: Merlot rose bine racit.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii