Eu am avut carne de pui de la tara deci a trebuit sa o gatesc mai mult . Daca cumparati carne de pui din magazine procesul de gatire va fi mult mai scurt .
Am spalat carnea si am lasat-o sa se usuce putin .
Intr-o oala am pus uleiul la incins si am calit ceapa usor . Am asezat bucatile de carne si am lasat-o sa prinda putina culoare .
Am adaugat apa fierbinte (cam 500 ml) si am lasat carnea sa se fiarba bine sis a scada apa.
Pana cand a fiert carnea am curatat sparanghelul si l-am taiat mai scurt , si am curatat cartofii .
Cand carnea mai avea putin pana sa fie bine am adaugat cartofii intregi (cartofi mai mici) , vinul alb si rosiile chery taiate in jumate . Am pus capacul si am lasat la fiert pana cand cartofii s-au inmuiat putin , dar nu au fost gatiti de tot .
Timpul de gatire al cartofilor depinde de soiul lor si de marime , asa trebuie incercati .
Adaugam sucul de rosii , condiment si sparanghelul curatat de partea lemnoasa de jos si spalat in apa rece .
Punem capacul din nou si lasam inca 10 minute .
Oprim focul , presaram deasupra frunze de patrunjel si busuioc si acoperim din nou cu capacul. Lasam mancarica sa se odihneasca sis a se intrepatrunda aromele .
Servim cald .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii