autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sunca si unt de sardele

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 fileuri mici de piept de pui, , 3 linguri patrunjel verde tocat, , 30 g parmezan (cascaval) ras, , 2 lingurite coaja rasa de lamaie, , 2 catei de usturoi presati, , 2 linguri smantana acrisoara, , 4 felii sunca, , 125 ml vin alb., Pentru untul de sardele - 4 galbenusuri,, 4 fileuri de sardele (din conserva), , 2 lingurite mustar, , 2 linguri zeama de lamaie, , 125 g unt topit.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat putin fileurile de pui si se aseaza pe un fund de lemn, cu partea batuta in sus. Se amesteca patrunjelul, parmezanul ras, coaja rasa de lamaie, usturoiul si smantana, se intinde amestecul pe jumatate din fiecare file si se acopera cu cate o jumatate de felie de sunca. Se pliaza carnea in doua, in asa fel incat sa acopere umplutura si se fixeaza cu scobitori. Se pun fileurile umplute unul langa altul intr-o forma (ceva mai adanca), se toarna peste ele vinul si se dau 20 de minute la cuptor (180° C), pana ce se inmoaie carnea. Zeama se scurge. Untul de sardele: se mixeaza galbenusurile, fileurile de sardele, mustarul si zeama de lamaie, pana ce se obtine un sos neted. Se adauga untul incins, se amesteca 2-3 secunde, se toarna sosul peste pieptii umpluti si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si unt de sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de masline cu pui si lamaie

Mancare de masline cu pui si lamaie

Dupa ce se spala carnea se pune la calit in cca. 100 ml ulei.Nu o lasam mult,doar cat sa se inabuse

40 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar

Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar

Carnea se condimenteaza, se aseaza intr-un vas de ceramica in care am pus ulei. Presaram boabele

12 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 fileuri mici de piept de pui
  • 3 linguri patrunjel verde tocat
  • 30 g parmezan (cascaval) ras
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • 2 catei de usturoi presati
  • 2 linguri smantana acrisoara
  • 4 felii sunca
  • 125 ml vin alb.
  • Pentru untul de sardele - 4 galbenusuri,
  • 4 fileuri de sardele (din conserva)
  • 2 lingurite mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 125 g unt topit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de curcan Shanghai