autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sunca si unt de sardele

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 fileuri mici de piept de pui, , 3 linguri patrunjel verde tocat, , 30 g parmezan (cascaval) ras,, 2 lingurite coaja rasa de lamaie, , 2 catei de usturoi presati, , 2 linguri smantana acrisoara, , 4 felii sunca, , 125 ml vin alb., Pentru untul de sardele - 4 galbenusuri, , 4 fileuri de sardele (din conserva),, 2 lingurite mustar, , 2 linguri zeama de lamaie, , 125 g unt topit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat putin fileurile de pui si se aseaza pe un fund de lemn, cu partea batuta in sus. Se amesteca patrunjelul, parmezanul ras, coaja rasa de lamaie, usturoiul si smantana, se intinde amestecul pe jumatate din fiecare file si se acopera cu cate o jumatate de felie de sunca. Se pliaza carnea in doua, in asa fel incat sa acopere umplutura si se fixeaza cu scobitori. Se pun fileurile umplute unul langa altul intr-o forma (ceva mai adanca), se toarna peste ele vinul si se dau 20 de minute la cuptor (180° C), pana ce se inmoaie carnea. Zeama se scurge. Untul de sardele: se mixeaza galbenusurile, fileurile de sardele, mustarul si zeama de lamaie, pana ce se obtine un sos neted. Se adauga untul incins, se amesteca 2-3 secunde, se toarna sosul peste pieptii umpluti si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si unt de sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile

6 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ardei

Pui cu ardei

Taiem ceapa solzisori si o calim impreuna cu ardeii taiati fasii timp de 1 minut, doar cat sa se

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 fileuri mici de piept de pui
  • 3 linguri patrunjel verde tocat
  • 30 g parmezan (cascaval) ras,
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • 2 catei de usturoi presati
  • 2 linguri smantana acrisoara
  • 4 felii sunca
  • 125 ml vin alb.
  • Pentru untul de sardele - 4 galbenusuri
  • 4 fileuri de sardele (din conserva),
  • 2 lingurite mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 125 g unt topit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
OSTROPEL DE PUI