autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sunca si unt de sardele

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 17 aprilie 2005

Ingrediente
8 fileuri mici de piept de pui, 3 linguri patrunjel verde tocat, 30 g parmezan (cascaval) ras, 2 lingurite coaja rasa de lamaie, 2 catei de usturoi presati, 2 linguri smantana acrisoara, 4 felii sunca, 125 ml vin alb. Pentru untul de sardele - 4 galbenusuri, 4 fileuri de sardele (din conserva), 2 lingurite mustar, 2 linguri zeama de lamaie, 125 g unt topit.,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bat putin fileurile de pui si se aseaza pe un fund de lemn, cu partea batuta in sus. Se amesteca patrunjelul, parmezanul ras, coaja rasa de lamaie, usturoiul si smantana, se intinde amestecul pe jumatate din fiecare file si se acopera cu cate o jumatate de felie de sunca. Se pliaza carnea in doua, in asa fel incat sa acopere umplutura si se fixeaza cu scobitori. Se pun fileurile umplute unul langa altul intr-o forma (ceva mai adanca), se toarna peste ele vinul si se dau 20 de minute la cuptor (180° C), pana ce se inmoaie carnea. Zeama se scurge. Untul de sardele: se mixeaza galbenusurile, fileurile de sardele, mustarul si zeama de lamaie, pana ce se obtine un sos neted. Se adauga untul incins, se amesteca 2-3 secunde, se toarna sosul peste pieptii umpluti si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si unt de sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Cartofii se curata si se taie rondele. Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate

4 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Inima cu ciuperci

Inima cu ciuperci

Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati

8 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 8 fileuri mici de piept de pui
  • 3 linguri patrunjel verde tocat
  • 30 g parmezan (cascaval) ras
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • 2 catei de usturoi presati
  • 2 linguri smantana acrisoara
  • 4 felii sunca
  • 125 ml vin alb. Pentru untul de sardele - 4 galbenusuri
  • 4 fileuri de sardele (din conserva)
  • 2 lingurite mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 125 g unt topit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui cu ardei gras