autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sunca si unt de sardele

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 17 aprilie 2005

Ingrediente
8 fileuri mici de piept de pui, 3 linguri patrunjel verde tocat, 30 g parmezan (cascaval) ras, 2 lingurite coaja rasa de lamaie, 2 catei de usturoi presati, 2 linguri smantana acrisoara, 4 felii sunca, 125 ml vin alb. Pentru untul de sardele - 4 galbenusuri, 4 fileuri de sardele (din conserva), 2 lingurite mustar, 2 linguri zeama de lamaie, 125 g unt topit.,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bat putin fileurile de pui si se aseaza pe un fund de lemn, cu partea batuta in sus. Se amesteca patrunjelul, parmezanul ras, coaja rasa de lamaie, usturoiul si smantana, se intinde amestecul pe jumatate din fiecare file si se acopera cu cate o jumatate de felie de sunca. Se pliaza carnea in doua, in asa fel incat sa acopere umplutura si se fixeaza cu scobitori. Se pun fileurile umplute unul langa altul intr-o forma (ceva mai adanca), se toarna peste ele vinul si se dau 20 de minute la cuptor (180° C), pana ce se inmoaie carnea. Zeama se scurge. Untul de sardele: se mixeaza galbenusurile, fileurile de sardele, mustarul si zeama de lamaie, pana ce se obtine un sos neted. Se adauga untul incins, se amesteca 2-3 secunde, se toarna sosul peste pieptii umpluti si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si unt de sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cevapi (mici)

Cevapi (mici)

Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de

12 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui romanesc

Pui romanesc

Varza se taie marunt se pune intr-un castron si se adauga dupa gust boia si piper. Carnea de pui

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 8 fileuri mici de piept de pui
  • 3 linguri patrunjel verde tocat
  • 30 g parmezan (cascaval) ras
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • 2 catei de usturoi presati
  • 2 linguri smantana acrisoara
  • 4 felii sunca
  • 125 ml vin alb. Pentru untul de sardele - 4 galbenusuri
  • 4 fileuri de sardele (din conserva)
  • 2 lingurite mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 125 g unt topit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne