Se taie marunt ceapa si telina, si se dizolva cubul Knorr in 150 ml apa fierbinte. Se pune uleiul sa se-ncinga si se prajesc bucatile de pui pe toate partile, la foc iute. Apoi se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se clateste cratita, se pune untul si cand s-a incins se calesc ceapa si telina. Se adauga bucatile de pui, apa cu Knorr, sare si piper, se pune un capac si se lasa sa fiarba 45 de minute, amestecand din cand in cand. Intre timp, se fierbe si orezul. Cand puiul este gata, se scot bucatile din cratita, se toarna smantana, se lasa sa dea cateva clocote la foc iute, apoi se reintroduc bucatile de pui, se face focul mai mic, se mai lasa cateva secunde si se presara cu tarhonul taiat marunt. Se aseaza puiul pe un platou, se toarna deasupra sosul si se serveste cu orezul fiert (reincalzit pe baie de aburi).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii