Se porţionează puiul. Bucăţile de pui se rumenesc în untură, când încep să se îngalbenească se adaugă ceapa şi 4-5 linguri de apă. Se lasă 5-10 minute să se călească ceapa şi se adaugă roşiile decojite şi taiate, sarea şi tarhonul(cantitatea de tarhon poate varia după dorinţă).
După câteva clocote se bagă cratiţa la cuptor şi se lasă până când carnea e bine fiartă. Se poate servi cu piure de
cartofi şi cu o salată alături.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii