autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu carne

Pui cu tarhon

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2009

Ingrediente
1 pui, 1lingură untură, 2 ceapă, 4-5 roşii, tarhon, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se porţionează puiul. Bucăţile de pui se rumenesc în untură, când încep să se îngalbenească se adaugă ceapa şi 4-5 linguri de apă. Se lasă 5-10 minute să se călească ceapa şi se adaugă roşiile decojite şi taiate, sarea şi tarhonul(cantitatea de tarhon poate varia după dorinţă).

După câteva clocote se bagă cratiţa la cuptor şi se lasă până când carnea e bine fiartă. Se poate servi cu piure de

cartofi şi cu o salată alături.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem  la

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Pui cu tarhon

Pui cu tarhon

Intr-o tigaie, la care sa se potriveasca si un capac, se incinge uleiul, apoi se adauga usturoiul

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

    Super buna! Imi place foarte mult sa folosesc tarhonul!FELICITARI!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    Imi place tarhonul,eu fac perisoare din carne de pui,curcan sau alta carne tocata cu sos de tarhon,iese o nebunie.Felicitari.

  • Menuca

    Menuca (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Mariana in ciorbe pun tarhon,dar in fripturi nu am pus,am sa incerc

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Nici eu nu îl prăjesc în untură, dar aşa este reţeta originală. Şi eu o adaptez după cerinţele hipertensiunii.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      E tare interesant nu am gatit nciodata.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      E foarte gustos,eu insa nu prajesc puiul in untura.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1lingură untură
  • 2 ceapă
  • 4-5 roşii
  • tarhon
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Super buna! Imi place foarte mult sa folosesc tarhonul!FELICITARI!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui Kiev