Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 pui mijlociu, 1 lingura untura, 1 ceapa, 4-5 rosii, ½ lingurita faina, tarhon, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa tocata marunt si faina. Cind ceapa incepe sa se rumeneasca, se adauga 3-4 linguri apa, zeama de la 4-5 rosii, sarea si tarhonul ales si bine spalat. Cantitatea de tarhon poate varia dupa dorinta. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Cind carnea este aproape fiarta, se da la cuptor pentru 15-20 minute. Se poate prepara si cu ceapa cruda, adaugind-o, in acest caz, o data cu apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu tarhon" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Intr-o tigaie, la care sa se potriveasca si un capac, se incinge uleiul, apoi se adauga usturoiul
1 vot
0 comentarii
30 min
1. Incalzeste cuptorul la 200ºC.Taie 4 cercuri din aluat, atat de mari incat sa acopere gura a 4
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate