Pasul 1:
Taiem pieptul de pui in bucatele sau in fasii
Tocam cepa solzisori. Taiem fin usturoiul.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o tigaie inalta in care punem uleiul.
Adaugam pieptul de pui taiat. Amestecam si lasam la prajit timp de 4-5 minute, pana cand carnea devine aurie.
Pasul 3:
Punem ceapa.
Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si lasam la calit timp de 2 minute.
Pasul 4:
Punem vinul, iar daca bucatile de piept de pui nu sunt pe jumatate in lichid, mai adaugam apa.
Dam focul tare pentru 30 de secunde, pentru a se elimina alcoolul din vin.
Pasul 5:
Dam focul incet, adaugam bulionul, usturoiul, foile de dafin si o jumatate de lingurita de zahar.
Amestecam, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute.
Pasul 6:
Luam capacul, gustam de sare, piper si zahar si lasam preparatul sa fiarba descoperit inca 5 minute.
Inchidem aragazul.
Pasul 7:
Servim alaturi de cartofi natur sau piure de cartofi si paine de casa crocanta.
Reteta video completa o gasiti la:
http://www.youtube.com/watch?v=rA6Co_1MYFg
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii