Se taie puiul bucati, se presara cu sare, se dau prin faina, si se prajesc in ulei.Vinetele se taie felii,apoi se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti in ulei. Rosiile se taie bucati si se prajesc putin in ulei, apoi se pun peste vinete, se adauga vinul,usturoiul taiat felioare,bulionul de rosii si sare.Se fierbe sosul 2-3 clocote si se toarna peste pui. Se presara cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii