Se taie puiul bucati, se presara cu sare, se dau prin faina, si se prajesc in ulei.Vinetele se taie felii,apoi se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti in ulei. Rosiile se taie bucati si se prajesc putin in ulei, apoi se pun peste vinete, se adauga vinul,usturoiul taiat felioare,bulionul de rosii si sare.Se fierbe sosul 2-3 clocote si se toarna peste pui. Se presara cu patrunjel verde tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii