Vinetele se spala bine, se lasa sa se zvinte, se taie in 4, pe lungime, apoi sferturile se taie in 2. Se sareza si se lasa sa stea astfel cel putin o jumatate de ora.
Pe urma, se scurg de zeama, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Puiul se curata, se spala, se lasa sa se zvinte, dupa care se taie in bucati. Acestea se inabusa intr-o lingura de ulei, adaugandu-se si ceapa curatata de coaja, spalata si tocata marunt, precum si 2-3 linguri de apa.
Se pun vinetele prajite peste bucatile de pui, se presara patrunjel tocat fin, se acopera cratita cu un capac, se lasa totul sa fiarba la foc mic, timp de 15 min., apoi se da la cuptor pana cand sosul scade bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii