Pui curry cu aroma de scortisoara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui curry cu aroma de scortisoara

Ingrediente

  • Cateva rosii
  • ½ kg pui (pulpe dezosate superioare)
  • Pentru marinata:
  • ½ iaurt
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita soia dulce
  • 1 lingurita sos de ciuperci
  • 1 lingura curry
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare
  • ½ lingurita scortisoara
  • Cateva masline
  • 1 capatana de usturoi
  • Ulei de masline
  • 1 varf ardei iute
  • Pasta rosie de curry
  • Pasta verde de curry

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru marinata, se acopera bucatile de pui si se tin la frigider pana a doua zi. Cartofii se taie cuburi, ceapa si usturoiul se toaca marunt iar rosiile se pun la blender. Carnea se dezoseaza, se inlatura din marinata si apoi se taie cuburi sau julien. Se caleste ceapa si usturoiul dupa care se adauga cartofii si curry-ul. Se scot si se caleste puiul in aceeasi tigaie. Se pun din nou cartofii si putina apa sau zeama de carne. Se pune restul de marinata ramasa sis pre sfarsitul fierberii se pun rosiile, maslinele si restul de condimente. Se da la cuptor sa scada putin.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor