Puii de balta condimentati se dau prin faina si se prajesc in ulei. Intr-un wok se prajesc ardeii taiati solzisori cu putin ulei de arahide sau susan (este mai bun de susan pentru bucataria chinezeasca, dar este putin cam scump si eu il inlocuiesc cu ulei de arahide), se prajesc la foc tare, amestecand incontinuu asa incat ardeii sa se caramelizeze si sa ramana crocanti, apoi se iau de pe foc si se rezerva intr-o farfurie, in locul lor se pune ceapa taiata solzisori si se prajeste la fel ca si ardeiul. Cand este prajita se adauga ardeiul, cateva foii de busuioc, bambusul, 3 ling sos de soja dulce, pasta de ardei iute, dupa gust. Se amesteca putin, dupa care se adauga si pulpele de pui de balta prajite, se mai lasa vreo 5 minute amestecand incontinuu. Se serveste cu orez cantonez sau cu taitei de orez transparenti cu curry.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii