Puii de balta condimentati se dau prin faina si se prajesc in ulei. Intr-un wok se prajesc ardeii taiati solzisori cu putin ulei de arahide sau susan (este mai bun de susan pentru bucataria chinezeasca, dar este putin cam scump si eu il inlocuiesc cu ulei de arahide), se prajesc la foc tare, amestecand incontinuu asa incat ardeii sa se caramelizeze si sa ramana crocanti, apoi se iau de pe foc si se rezerva intr-o farfurie, in locul lor se pune ceapa taiata solzisori si se prajeste la fel ca si ardeiul. Cand este prajita se adauga ardeiul, cateva foii de busuioc, bambusul, 3 ling sos de soja dulce, pasta de ardei iute, dupa gust. Se amesteca putin, dupa care se adauga si pulpele de pui de balta prajite, se mai lasa vreo 5 minute amestecand incontinuu. Se serveste cu orez cantonez sau cu taitei de orez transparenti cu curry.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii