Pui dulce acrisor in stil asiatic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pui dulce acrisor in stil asiatic

Ingrediente

  • Pentru 4 portii aveti nevoie de:
  • - 1 piept de pui taiat cubulete
  • - 1 broccoli
  • - 400g ananas taiat cubulete si zeama din compot
  • - 300g mazare pastai
  • - 1 ardei gras rosu
  • - 1 ardei gras verde
  • - 1 lingura zahar
  • - 2 linguri amidon
  • - 1 lingura sos rosii
  • - 1 lingura otet de vin alb
  • - 3 linguri sos soia
  • - 1 lingura sos worchestershire
  • - 2 linguri ulei de rapita
  • - sare de mare
  • - piper

Mod de preparare

Acesta nu este un preparat pe care il gatesc in mod curent si nici nu sunt o fana inraita a mancarii asiatice, in schimb acest preparat este de-a dreptul delicios, iar aromele sunt foarte echilibrate, deci sa nu va fie frica sa incercati.

Ah si am uitat sa va spun ca este foarte usor de preparat! :)

Mai intai caliti cam 7 minute la foc mare puiul in uleiul incins pana carnea este patrunsa. Adaugati broccoli spalat si desfacut in buchetele cat mai micute si ardeii grasi tocati marunt. Apoi urmeaza ananasul pe care il veti lasa pe foc cam 3 minute. Condimentati cu moderatie cu sare si piper.

Separat amestecati sucul de ananas cu otetul, sosul de soia, sosul worcestershire, amidonul, zaharul. Turnati amestecul in tagaie, adugati si mazarea si mai lasati pe foc cam 7 minute. Verificati cu o furculita daca ardeiul si mazarea sunt suficient de patrunse, putin crocante, dar sa se topeasca in gura.

Masa este gata! V-am spus ca este foarte usor de preparat!

Mai multe retete gasiti aici: http://cocktailofsenses.wordpress.com/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cocktail-of-Senses/573085592771209

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise