autor:

Cocktail of Senses

» » Mancaruri cu carne

Pui dulce acrisor in stil asiatic

Autor: Cocktail of Senses (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cocktail of Senses (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 15 aprilie 2014

Ingrediente
Pentru 4 portii aveti nevoie de:, - 1 piept de pui taiat cubulete, - 1 broccoli, - 400g ananas taiat cubulete si zeama din compot, - 300g mazare pastai, - 1 ardei gras rosu, - 1 ardei gras verde, - 1 lingura zahar, - 2 linguri amidon, - 1 lingura sos rosii, - 1 lingura otet de vin alb, - 3 linguri sos soia, - 1 lingura sos worchestershire, - 2 linguri ulei de rapita, - sare de mare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Acesta nu este un preparat pe care il gatesc in mod curent si nici nu sunt o fana inraita a mancarii asiatice, in schimb acest preparat este de-a dreptul delicios, iar aromele sunt foarte echilibrate, deci sa nu va fie frica sa incercati.

Ah si am uitat sa va spun ca este foarte usor de preparat! :)

Mai intai caliti cam 7 minute la foc mare puiul in uleiul incins pana carnea este patrunsa. Adaugati broccoli spalat si desfacut in buchetele cat mai micute si ardeii grasi tocati marunt. Apoi urmeaza ananasul pe care il veti lasa pe foc cam 3 minute. Condimentati cu moderatie cu sare si piper.
Separat amestecati sucul de ananas cu otetul, sosul de soia, sosul worcestershire, amidonul, zaharul. Turnati amestecul in tagaie, adugati si mazarea si mai lasati pe foc cam 7 minute. Verificati cu o furculita daca ardeiul si mazarea sunt suficient de patrunse, putin crocante, dar sa se topeasca in gura.
Masa este gata! V-am spus ca este foarte usor de preparat!

Mai multe retete gasiti aici: http://cocktailofsenses.wordpress.com/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cocktail-of-Senses/573085592771209

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dulce acrisor in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Alexandru Tamas , 16 aprilie 2014

    super....

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii aveti nevoie de:
  • - 1 piept de pui taiat cubulete
  • - 1 broccoli
  • - 400g ananas taiat cubulete si zeama din compot
  • - 300g mazare pastai
  • - 1 ardei gras rosu
  • - 1 ardei gras verde
  • - 1 lingura zahar
  • - 2 linguri amidon
  • - 1 lingura sos rosii
  • - 1 lingura otet de vin alb
  • - 3 linguri sos soia
  • - 1 lingura sos worchestershire
  • - 2 linguri ulei de rapita
  • - sare de mare
  • - piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cocktail of Senses
Quiche cu mazare, rucola si Brie

Quiche cu mazare, rucola si Brie

Pentru aluat trebuie sa amestecati foarte bine, folosind ambele maini, faina cu untul si sarea, pana

4 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui si broccoli

Rulada de pui si broccoli

Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Creveti cu sos de chilli dulce acrisor

Creveti cu sos de chilli dulce acrisor

Pentru a decortica un crevete, apucati-i capul intre degetelul mare si aratator, apoi trageti-l si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carne de vita