Ciocanelele de pui se condimenteaza cu sare si piper, se adauga zeama de lamaie si 2 linguri ulei de masline.Se frig mai intai pe gratar cat sa capete o culoare aurie, apoi se introduc la cuptor timp de 30 de minute la 200 de grade Celsius.
Cartofii se curata si se taie in bucati egale, se condimenteaza cu sare, piper, ulei de masline,putin rozmarin si se introduc la cuptor,intr-o alta tava timp de 30 de minute, la 200 de grade.
Prepararea sosului
Se taie ardeii in cubulete, se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste totul in ulei de masline timp de 5 minute.
Dupa ce ardeii, ceapa si usturoiul sau calit, se adauga zaharul brun si se lasa 2 - 3 minute sa se caramelizeze.
Se adauga ananasul cubulete,sosul de soia si cine doreste poate adauga si boia iute,sau chili.
Se lasa sa clocoteasca 2 - 3 minute apoi se toarna sosul peste ciocanelele de pui.
Se servesc alaturi de garnitura din cartofi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii