Pieptul de pui, fie il tai bucatele, fie il cumperi gata taiat si il pui la fiert in apa destula, pentru 20 de minute. Mandarinele din compot se strecoara si se zvanta putin iar sucul din compot se toarna in apa in care fierbe pieptul de pui ca acesta sa capete un parfum mai puternic. Mandarinele si portocala se taie cubulete.
Dupa ce a fiert, carnea se lasa sa se raceasca, apoi intr-un vas se amesteca toate ingredientele. Daca ai posibilitatea, poti prepara maioneza in casa din 2 oua, 100 ml ulei, sare, piper, sucul de la o jumatate de lamaie si 2 linguri de coniac.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii