Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Pui exotic cu ulei de cocos

Ingrediente

  • 2-3 linguri ulei de cocos
  • 1 lingura boia dulce afumata
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurita piper mozaic
  • 1 pui intreg

Mod de preparare

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos.

Cu pasta obtinuta masam bine puiul si il lasam la odihnit minim o ora.

Se pune puiul in tava de copt, se acopera intai cu hartie de copt, apoi cu folie de aliminiu si se tine la cuptor la 180 C, o ora pentru o coacere inabusita.

Dupa o ora, se inlatura capacul din hartie de copt se mai lasa 10-15 minute la cuptor ca sa prinda crusta crocanta.

Se serveste puiul alaturi de o salata de sezon.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise