1.Se dezoseaza pulpele si se pregateste carnea ca pentru snitele.
2.Se condimenteaza cu sare si piper.Pe fiecare bucata se presara cafea si scortisoara si se freaca bine pentru ca mirodeniile sqa intre in carne.
3.Peste fiecare bucata de carne se pune cate o felie de cascaval si una de ceafa.
4.Se impacheteaza usor fiecare bucata si se prinde cu scobitori.
5.Se presara si pe partea exterioara cafea si scortisoara , se aseaza pe gratar si se rumenesc, pe ambele parti.
6.Se servesc cu garnitura de orez cu legume.Scobitorile nu se scot, se lasa sa fie scoase de meseni , mai ales ca acestea se decoreaza cu cate o maslina.Un vin alb sec se potriveste cu acest preparat.
Nota:Scortisoara se poate inlocui cu nucsoara pisata pentru cei care nu o agreaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii