autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PUI EXOTIC

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2009

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, 8 pulpe superioare de pui,, 200g.cascaval,, 100g. felii de ceafa afumata sau bacon,, 2 lingurite cu cafea,, 2 lingurite cu scortisoara,, sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

1.Se dezoseaza pulpele si se pregateste carnea ca pentru snitele.
2.Se condimenteaza cu sare si piper.Pe fiecare bucata se presara cafea si scortisoara si se freaca bine pentru ca mirodeniile sqa intre in carne.
3.Peste fiecare bucata de carne se pune cate o felie de cascaval si una de ceafa.
4.Se impacheteaza usor fiecare bucata si se prinde cu scobitori.
5.Se presara si pe partea exterioara cafea si scortisoara , se aseaza pe gratar si se rumenesc, pe ambele parti.
6.Se servesc cu garnitura de orez cu legume.Scobitorile nu se scot, se lasa sa fie scoase de meseni , mai ales ca acestea se decoreaza cu cate o maslina.Un vin alb sec se potriveste cu acest preparat.

Nota:Scortisoara se poate inlocui cu nucsoara pisata pentru cei care nu o agreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI EXOTIC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui exotic

Pui exotic

Pieptul de pui, fie il tai bucatele, fie il cumperi gata taiat si il pui la fiert in apa destula,

1 vot    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    Da, am s-o incerc...

  • Fara foto

    vekas Maria , 04 decembrie 2009

    Se poate prepara si cu carne de porc, este un preparat exotic la fel ca si cu carne de pui,aspectuos si gustos.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    Foarte interesanta reteta.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Da, interesanta , dar si gustoasa!

    • Criss_love

      Criss_love (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

      Da, eu prefer nucsoara. Imi place scortisoara, dar de preferinta la preparetele dulci. Iteresanata aceasta reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 8 pulpe superioare de pui,
  • 200g.cascaval,
  • 100g. felii de ceafa afumata sau bacon,
  • 2 lingurite cu cafea,
  • 2 lingurite cu scortisoara,
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Lia Maria (Chef de cuisine)

Da, am s-o incerc...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Vitel cu fasole verde