autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PUI EXOTIC

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2009

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, 8 pulpe superioare de pui,, 200g.cascaval,, 100g. felii de ceafa afumata sau bacon,, 2 lingurite cu cafea,, 2 lingurite cu scortisoara,, sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

1.Se dezoseaza pulpele si se pregateste carnea ca pentru snitele.
2.Se condimenteaza cu sare si piper.Pe fiecare bucata se presara cafea si scortisoara si se freaca bine pentru ca mirodeniile sqa intre in carne.
3.Peste fiecare bucata de carne se pune cate o felie de cascaval si una de ceafa.
4.Se impacheteaza usor fiecare bucata si se prinde cu scobitori.
5.Se presara si pe partea exterioara cafea si scortisoara , se aseaza pe gratar si se rumenesc, pe ambele parti.
6.Se servesc cu garnitura de orez cu legume.Scobitorile nu se scot, se lasa sa fie scoase de meseni , mai ales ca acestea se decoreaza cu cate o maslina.Un vin alb sec se potriveste cu acest preparat.

Nota:Scortisoara se poate inlocui cu nucsoara pisata pentru cei care nu o agreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI EXOTIC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos

Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu

0 voturi    1 comentariu
1h 25 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic

Pui exotic

Pieptul de pui, fie il tai bucatele, fie il cumperi gata taiat si il pui la fiert in apa destula,

1 vot    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    Da, am s-o incerc...

  • vekas Maria , 04 decembrie 2009

    Se poate prepara si cu carne de porc, este un preparat exotic la fel ca si cu carne de pui,aspectuos si gustos.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    Foarte interesanta reteta.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Da, interesanta , dar si gustoasa!

    • Criss_love

      Criss_love (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

      Da, eu prefer nucsoara. Imi place scortisoara, dar de preferinta la preparetele dulci. Iteresanata aceasta reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 8 pulpe superioare de pui,
  • 200g.cascaval,
  • 100g. felii de ceafa afumata sau bacon,
  • 2 lingurite cu cafea,
  • 2 lingurite cu scortisoara,
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Lia Maria (Chef de cuisine)

Da, am s-o incerc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Carne marinata in vin