autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Pui frantuzesc cu bacon si legume

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 17 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 17 august 2011

Ingrediente
100g bacon taiat cubulete, 8 pulpe de pui fara os, 2 catei de usturoi pisati, 150g ciuperci champinion mici (button), Un manunchi de ceapa verde taiata grosier, 300ml supa de pui, 200g mazare congelata, O salata mica (gem lettuce), 2 linguri smantana, Patrunjel, Ulei, Oregano

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Prajiti baconul intr-o tigaie nonaderenta pentru 3 minute, pana isi lasa grasimea. Adaugati ciupercile si mai lasati 3-4 minute. Puneti intr-un bol, apoi in aceeasi tigaie, adaugati putin ulei daca nu e suficienta grasime, puneti carnea si prajiti-o pe toate partile 4 minute. Puneti puiul intr-o parte a tigaii, in cealalta adaugati ceapa si usturoiul si prajiti un minut. Turnati supa de pui, adaugati baconul si ciupercile, acoperiti si lasati 15 minute la foc mic spre mediu.
Mariti focul, adaugati mazarea si salata si lasati cateva minute acoperit, apoi luati capacul si lasati pana scade suficient cat sa acopere carnea, dar sa nu fie foarte multa zeama. Adaugati sare, piper si oregano. Inainte de servire adaugati smantana si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui frantuzesc cu bacon si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Platou taranesc

Platou taranesc

Se taie cubulete ceapa, morcovul, usturoiul, ciupercile si kaizerul. Se prajesc la foc mic cu o lingura

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Caltabosi

Caltabosi

Matele se spala foarte bine, se intorc cu ajutorul unui creion, se razuie cu grija si se tin in

19 voturi    13 comentarii
5h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 100g bacon taiat cubulete
  • 8 pulpe de pui fara os
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 150g ciuperci champinion mici (button)
  • Un manunchi de ceapa verde taiata grosier
  • 300ml supa de pui
  • 200g mazare congelata
  • O salata mica (gem lettuce)
  • 2 linguri smantana
  • Patrunjel
  • Ulei
  • Oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Chiftelute marinate