Autor:
Eileen (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 17 august 2011
Ingrediente
100g bacon taiat cubulete, 8 pulpe de pui fara os, 2 catei de usturoi pisati, 150g ciuperci champinion mici (button), Un manunchi de ceapa verde taiata grosier, 300ml supa de pui, 200g mazare congelata, O salata mica (gem lettuce), 2 linguri smantana, Patrunjel, Ulei, Oregano
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Prajiti baconul intr-o tigaie nonaderenta pentru 3 minute, pana isi lasa grasimea. Adaugati ciupercile si mai lasati 3-4 minute. Puneti intr-un bol, apoi in aceeasi tigaie, adaugati putin ulei daca nu e suficienta grasime, puneti carnea si prajiti-o pe toate partile 4 minute. Puneti puiul intr-o parte a tigaii, in cealalta adaugati ceapa si usturoiul si prajiti un minut. Turnati supa de pui, adaugati baconul si ciupercile, acoperiti si lasati 15 minute la foc mic spre mediu.
Mariti focul, adaugati mazarea si salata si lasati cateva minute acoperit, apoi luati capacul si lasati pana scade suficient cat sa acopere carnea, dar sa nu fie foarte multa zeama. Adaugati sare, piper si oregano. Inainte de servire adaugati smantana si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui frantuzesc cu bacon si legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate