Se taie puiul in fasii subtiri. Se amesteca cu amidonul si sosul de soia. Se lasa la marinat minim 30 de minute, maxim 2 ore.Se curata ghimbirul si usturoiul; se toaca marunt cu cutitul. Ciupercile curatate se taie lamele. Se incinge o lingura de ulei, se adauga ghimbirul si usturoiul si se prajesc pana incep sa capete o culoare aurie.Se adauga puiul si se prajeste pana se rumeneste usor. Cand este gata se pune intr-un castron si se acopera. Se incinge si restul de ulei si se adauga ciupercile. Se lasa sa scada. Intre timp se taie ceapa in bucatele de 1-2 cm. Cand ciupercile sunt aproape gata se pune ceapa. Se mai prajesc 2 minute. Se adauga puiul, zaharul, oyster sosul si eventual putin piper sau fasii de ardei iute.Se serveste cald pe un pat de orez simplu sau cu ou. Pentru aspect se poate decora cu fasii de ardei iute rosu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii