Se taie puiul in fasii subtiri. Se amesteca cu amidonul si sosul de soia. Se lasa la marinat minim 30 de minute, maxim 2 ore.Se curata ghimbirul si usturoiul; se toaca marunt cu cutitul. Ciupercile curatate se taie lamele. Se incinge o lingura de ulei, se adauga ghimbirul si usturoiul si se prajesc pana incep sa capete o culoare aurie.Se adauga puiul si se prajeste pana se rumeneste usor. Cand este gata se pune intr-un castron si se acopera. Se incinge si restul de ulei si se adauga ciupercile. Se lasa sa scada. Intre timp se taie ceapa in bucatele de 1-2 cm. Cand ciupercile sunt aproape gata se pune ceapa. Se mai prajesc 2 minute. Se adauga puiul, zaharul, oyster sosul si eventual putin piper sau fasii de ardei iute.Se serveste cald pe un pat de orez simplu sau cu ou. Pentru aspect se poate decora cu fasii de ardei iute rosu.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii