Se curata puiul, se parleste la o flacara, se scot maruntaiele, se spala in mai multe ape, se scurge bine, se freaca cu sare si se pudreaza in interior cu maghiran pisat. Puiul se unge cu unt, se pune in interior o bucata de unt si se aseaza intr-o tava in care se adauga si restul de unt. Se da tava la cuptor la un foc potrivit si se stropeste din cand in cand cu sosul format. Cand este gata, se transeaza si se serveste cu garnitura de legume si salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii