autor:

brindusa

» » Mancaruri cu carne

Pui glazurat cu miere

Autor: brindusa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: brindusa (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 18 decembrie 2009

Ingrediente
# 4 aripi de pui si 4 ciocanele (pulpe superioare), # 2 linguri miere, # 3 linguri sos de soia, # 2 catei de usturoi, rasi fin, # 2 cm de ghimbir proaspat, ras, # 1/4 lingurita chilli, # 2 linguri amidon de porumb (sau o lingura faina), # ceapa verde, pentru ornat, # ulei pentru prajit (deep fry)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Amesteca bine intr-un castron mierea, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, chilli, amidonul. Marineaza bucatile de pui in amestec pentru o ora. (Tine la frigider si din cand in cand intoarce carnea in marinata).


Intr-o tigaie mare (poti folosi un wok) incalzeste uleiul. Scurge carnea si prajeste-o la foc mediu pana e facuta bine (cam 8- 10 minute pentru ciocanele si 6 minute pentru aripi). Ai grija sa nu se arda!


Serveste imediat cu putina ceapa verde presarata, cu muraturi si garnitura de orez sau cartofi.

Pofta buna!

Alte retete puteti gasi pe blogul meu http://brindusascheaua.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui glazurat cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    mmmmmmm ce bunatate!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • # 4 aripi de pui si 4 ciocanele (pulpe superioare)
  • # 2 linguri miere
  • # 3 linguri sos de soia
  • # 2 catei de usturoi
  • rasi fin
  • # 2 cm de ghimbir proaspat
  • ras
  • # 1/4 lingurita chilli
  • # 2 linguri amidon de porumb (sau o lingura faina)
  • # ceapa verde
  • pentru ornat
  • # ulei pentru prajit (deep fry)

Raporteaza reteta

Retete
de brindusa
Tort cu mascarpone

Tort cu mascarpone

Blatul: 1. Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Pe fundul unei forme rotunde (sau o cratita

14 voturi    2 comentarii
1h
Torturi
Creveti cu usturoi

Creveti cu usturoi

Incalzeste o tigaie mare si pune uleiul. Adauga usturoiul si ardeiul iute. Amesteca la foc mediu

4 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Salata Tzatziki

Salata Tzatziki

Inainte de a face salata trebuie sa pregatesti putin iaurtul, pentru ca la noi nu se gaseste iaurt

6 voturi    8 comentarii
30 min
Salate de legume
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

mmmmmmm ce bunatate!!!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Piftie de pasare