autor:

Vladi

» » Mancaruri cu carne

Pui gorgonzola cu ciuperci

Autor: Vladi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vladi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
Pentru 2 portii:, - 1 piept pui fara piele, - 50 - 60g gorgonzola, - 200g smantana animala, - 500g ciuperci, - verdeturi italiene dupa gust, - sare si piper proaspat macinat dupa gust, - 2 felii de paine, - 1 lingura de ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Intr-un wok se pun ciupercile taiate pestisor cu putina sare. Se lasa cca. 10 minute la foc mediu, avand grija sa scurgeti apa pe care o lasa ciupercile.
2. Pieptul se taie in 2 bucati se desfac bucatile si se pun pe tigaia grill, se condimenteaza cu sare, piper si verdeturile italiene. Ca pieptul sa iasa cat mai suculent nu-l bateti inainte, lasati-l asa.
3. Dupa 10 minute puneti langa ciuperci branza gorgonzola care se va topii, condimentati dupa gust, dupa care dati wok-ul de pe foc lasati-l 2 - 3 minute si puneti samantana, amestecati cu grija.
4. Dupa ce ciupercile au inglobat smantana puneti pieptul de pui si lasati inca 2 - 3 minute wok-ul la foc foarte mic.
5. Feliile de paine le parajiti in tigaia grill dupa ce ati scos pieptul si le asezati in farfurii, peste ele puneti pieptul de pui peste care puneti sosul de gorgonzola cu ciuperci.
Serviti langa acest fel un vin alb demisec tanar.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui gorgonzola cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Taiem ciupercile felii si le sotam intr-o tigaie incinsa cu putin ulei si cu usturoiul intreg, pentru

23 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Tochitura

Tochitura

Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta

36 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    Buna combinatie!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    O reteta foarte apetisanta si prezentare super!*****

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

    un deliciu!Bravo!

Dificultate

Medie

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • - 1 piept pui fara piele
  • - 50 - 60g gorgonzola
  • - 200g smantana animala
  • - 500g ciuperci
  • - verdeturi italiene dupa gust
  • - sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • - 2 felii de paine
  • - 1 lingura de ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Vladi
Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon

Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon

1. Se pregatesc foile de varza pt sarmale, se toaca restul de varza ramasa fideluta. 2. Toata carnea

4 voturi    2 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
Omleta pe pat de bacon cu parmezan

Omleta pe pat de bacon cu parmezan

1. Se bat ouale si se pune sare, piper, verdeturile de provence si o lingura de parmezan proaspat

4 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
File de somon cu piure de telina

File de somon cu piure de telina

1. Carnea se lasa la scurs si se inveleste cu proasaope de hartie. 2. Telina si morcovul se toaca

4 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna combinatie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Frigarui Haiducesti