Ingrediente
Pentru 2 portii:, - 1 piept pui fara piele, - 50 - 60g gorgonzola, - 200g smantana animala, - 500g ciuperci, - verdeturi italiene dupa gust, - sare si piper proaspat macinat dupa gust, - 2 felii de paine, - 1 lingura de ulei de masline
Dificultate: Medie | Timp: 20 min
6 voturi
Mod de preparare
2. Pieptul se taie in 2 bucati se desfac bucatile si se pun pe tigaia grill, se condimenteaza cu sare, piper si verdeturile italiene. Ca pieptul sa iasa cat mai suculent nu-l bateti inainte, lasati-l asa.
3. Dupa 10 minute puneti langa ciuperci branza gorgonzola care se va topii, condimentati dupa gust, dupa care dati wok-ul de pe foc lasati-l 2 - 3 minute si puneti samantana, amestecati cu grija.
4. Dupa ce ciupercile au inglobat smantana puneti pieptul de pui si lasati inca 2 - 3 minute wok-ul la foc foarte mic.
5. Feliile de paine le parajiti in tigaia grill dupa ce ati scos pieptul si le asezati in farfurii, peste ele puneti pieptul de pui peste care puneti sosul de gorgonzola cu ciuperci.
Serviti langa acest fel un vin alb demisec tanar.
Pofta buna.