1. Intr-un wok se pun ciupercile taiate pestisor cu putina sare. Se lasa cca. 10 minute la foc mediu, avand grija sa scurgeti apa pe care o lasa ciupercile.
2. Pieptul se taie in 2 bucati se desfac bucatile si se pun pe tigaia grill, se condimenteaza cu sare, piper si verdeturile italiene. Ca pieptul sa iasa cat mai suculent nu-l bateti inainte, lasati-l asa.
3. Dupa 10 minute puneti langa ciuperci branza gorgonzola care se va topii, condimentati dupa gust, dupa care dati wok-ul de pe foc lasati-l 2 - 3 minute si puneti samantana, amestecati cu grija.
4. Dupa ce ciupercile au inglobat smantana puneti pieptul de pui si lasati inca 2 - 3 minute wok-ul la foc foarte mic.
5. Feliile de paine le parajiti in tigaia grill dupa ce ati scos pieptul si le asezati in farfurii, peste ele puneti pieptul de pui peste care puneti sosul de gorgonzola cu ciuperci.
Serviti langa acest fel un vin alb demisec tanar.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii