autor:

Vladi

» » Mancaruri cu carne

Pui gorgonzola cu ciuperci

Autor: Vladi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vladi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
Pentru 2 portii:, - 1 piept pui fara piele, - 50 - 60g gorgonzola, - 200g smantana animala, - 500g ciuperci, - verdeturi italiene dupa gust, - sare si piper proaspat macinat dupa gust, - 2 felii de paine, - 1 lingura de ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Intr-un wok se pun ciupercile taiate pestisor cu putina sare. Se lasa cca. 10 minute la foc mediu, avand grija sa scurgeti apa pe care o lasa ciupercile.
2. Pieptul se taie in 2 bucati se desfac bucatile si se pun pe tigaia grill, se condimenteaza cu sare, piper si verdeturile italiene. Ca pieptul sa iasa cat mai suculent nu-l bateti inainte, lasati-l asa.
3. Dupa 10 minute puneti langa ciuperci branza gorgonzola care se va topii, condimentati dupa gust, dupa care dati wok-ul de pe foc lasati-l 2 - 3 minute si puneti samantana, amestecati cu grija.
4. Dupa ce ciupercile au inglobat smantana puneti pieptul de pui si lasati inca 2 - 3 minute wok-ul la foc foarte mic.
5. Feliile de paine le parajiti in tigaia grill dupa ce ati scos pieptul si le asezati in farfurii, peste ele puneti pieptul de pui peste care puneti sosul de gorgonzola cu ciuperci.
Serviti langa acest fel un vin alb demisec tanar.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui gorgonzola cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Taiem ciupercile felii si le sotam intr-o tigaie incinsa cu putin ulei si cu usturoiul intreg, pentru

22 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Se spala cartofi,se taie rondele,se pun la fiert cu un pic de sare,iar apoi cand sunt gata se face

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    Buna combinatie!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    O reteta foarte apetisanta si prezentare super!*****

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

    un deliciu!Bravo!

Dificultate

Medie

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • - 1 piept pui fara piele
  • - 50 - 60g gorgonzola
  • - 200g smantana animala
  • - 500g ciuperci
  • - verdeturi italiene dupa gust
  • - sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • - 2 felii de paine
  • - 1 lingura de ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Vladi
Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon

Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon

1. Se pregatesc foile de varza pt sarmale, se toaca restul de varza ramasa fideluta. 2. Toata carnea

4 voturi    2 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
Omleta pe pat de bacon cu parmezan

Omleta pe pat de bacon cu parmezan

1. Se bat ouale si se pune sare, piper, verdeturile de provence si o lingura de parmezan proaspat

4 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
File de somon cu piure de telina

File de somon cu piure de telina

1. Carnea se lasa la scurs si se inveleste cu proasaope de hartie. 2. Telina si morcovul se toaca

4 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna combinatie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Meniu in stil chinezesc