1. Intr-un wok se pun ciupercile taiate pestisor cu putina sare. Se lasa cca. 10 minute la foc mediu, avand grija sa scurgeti apa pe care o lasa ciupercile.
2. Pieptul se taie in 2 bucati se desfac bucatile si se pun pe tigaia grill, se condimenteaza cu sare, piper si verdeturile italiene. Ca pieptul sa iasa cat mai suculent nu-l bateti inainte, lasati-l asa.
3. Dupa 10 minute puneti langa ciuperci branza gorgonzola care se va topii, condimentati dupa gust, dupa care dati wok-ul de pe foc lasati-l 2 - 3 minute si puneti samantana, amestecati cu grija.
4. Dupa ce ciupercile au inglobat smantana puneti pieptul de pui si lasati inca 2 - 3 minute wok-ul la foc foarte mic.
5. Feliile de paine le parajiti in tigaia grill dupa ce ati scos pieptul si le asezati in farfurii, peste ele puneti pieptul de pui peste care puneti sosul de gorgonzola cu ciuperci.
Serviti langa acest fel un vin alb demisec tanar.
Pofta buna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii