Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 pui mijlocii, 1 dl ulei, 4-5 buc. rosii bine coapte, 1 pahar vin, 100 gr. smintina, sare, piper, patrunjel verde tocat
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Puii curatati si spalati bine se presara cu sare si se asaza intr-o tava cu ulei la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga vinul. In timpul frigerii se stropesc cu sosul format. Rosiile spalate se curata de pielite si seminte, se taie foarte marunt si se pun la fiert cca 10 minute. Cind puii sint bine patrunsi se scot, se desoseaza (se scot oasele) si se portioneaza. Sosul format se amesteca cu smintina, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe cca 10 minute. Pe un platou decorat cu frunze de salata verde se asaza carnea, se toarna deasupra sosul amestecat cu rosiile, apoi se presara cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui haiducesc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnea tocata se caleste bine impreuna cu ceapa, mararul, sare,piper,condimente.Cand se raceste se
43 voturi
10 comentarii
30 min
Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie
15 voturi
1 comentariu
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate