Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti puiul prin ulei.Intr-o farfurie puneti smantana in care adaugati puiul.Apoi il tavaliti prin pezmet pana se acopera bine.Tapetati o tava de cuptor cu unt si adaugati puiul.Presarati paprica si piperul si il da-ti la cuptor pe circa 45 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii