Se spala puiul si se elimina pielea.Se taie inbucati mari si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa.Se ia spuma si se adauga legumele,mai putin ardeiul.Se adauga sare si se lasa la fiert cca 40 minute.Intre timp fierbem cele 2 oua,pt ornat ,si ardeiul rosu il taiem felii .Il punem la calit pana se poate desprinde cu usurinta coaja .Ouale le lasam la racit si le taiem in 4.Feliilor de ardei le eliminam coaja si le asezam pe fundul unui castron in care o sa adaugam aspicul.Cand carnea de pui si legumele sunt fierte,separam carnea si legumele de zeama.Punem cele 5 foi de gelatina in apa rece 5 minute.Cand s-au inmuiat le scurgem bine si le adaugam in zeama fierbinte ametecand foarte bine.Eliminam oasele de la carnea de pui si taiem suvite.Adaugam cateva suvite de pui in castronelul in care am asezat frumos feliile de ardei.Adaugam zeama peste acestea si lasam la rece cca 6 ore.Continuam cu restul ingredientelor.Cand s-au gelatinat bine,ornal cu feliile de ou si patrunjel verde.Eu nu am folosit legumele fierte la aceasta mancare,dar daca toriti puteti orna cu felii de morcov.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii