Ingrediente
1 pui de marime medie(taiat bucati), 2 oua fierte tari (taiat felii), 1 si 1/2 lingure capere, 3-4 castraveciori acri (taiati mare), zeama de la 2 lamai, sare, boabe de piper verde, piper negru, macinat, 4-5 foi de gelatina
Dificultate: Medie | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Cind bucatile de pui s-au facut , se scot cu spumiera si se lasa la racit.Se strecoara bulionul de pui printr-o sita fina.Se lasa sa se raceasca de tot.Se inlatura pielea si oasele puiului, bucatile se taie bucatele.Se pun bacatelele intr-un castron larg, putin adinc, sau intr-o tava de copt lunga.Se presara piperul, sarea, caperele si castraveciorii taiati. Deasupra se aranjeaza feliile de ou. Se pune gelatina la topit intr-o ceasca de zeama de pui calduta. Apoi se amesteca gelatina topita in restul de zeama de pui rece, se toarne peste pui si oua.
Se baga in frigider si se lasa 8-10 ore inaite de a se taia si servi.