autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui in aspic cu capere

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
1 pui de marime medie(taiat bucati), 2 oua fierte tari (taiat felii), 1 si 1/2 lingure capere, 3-4 castraveciori acri (taiati mare), zeama de la 2 lamai, sare, boabe de piper verde, piper negru, macinat, 4-5 foi de gelatina

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb bine bucatile de pui in apa cu sare, la foc potrivit.Oala trebuie sa fie acoperita cu capacul.
Cind bucatile de pui s-au facut , se scot cu spumiera si se lasa la racit.Se strecoara bulionul de pui printr-o sita fina.Se lasa sa se raceasca de tot.Se inlatura pielea si oasele puiului, bucatile se taie bucatele.Se pun bacatelele intr-un castron larg, putin adinc, sau intr-o tava de copt lunga.Se presara piperul, sarea, caperele si castraveciorii taiati. Deasupra se aranjeaza feliile de ou. Se pune gelatina la topit intr-o ceasca de zeama de pui calduta. Apoi se amesteca gelatina topita in restul de zeama de pui rece, se toarne peste pui si oua.
Se baga in frigider si se lasa 8-10 ore inaite de a se taia si servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aspic cu capere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe la dubletta

Pulpe la dubletta

Faci un sos din ulei, vin si condimente. Lasi pulpele pentru o ora in acest sos. Incingi dubletta,

51 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Se lasa puiul la dezghetat, dupa care se spala, se curata de piele acolo unde consideram ca este

17 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui de marime medie(taiat bucati)
  • 2 oua fierte tari (taiat felii)
  • 1 si 1/2 lingure capere
  • 3-4 castraveciori acri (taiati mare)
  • zeama de la 2 lamai
  • sare
  • boabe de piper verde
  • piper negru
  • macinat
  • 4-5 foi de gelatina

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu piure de cartofi dulci