autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui in aspic cu capere

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
1 pui de marime medie(taiat bucati), 2 oua fierte tari (taiat felii), 1 si 1/2 lingure capere, 3-4 castraveciori acri (taiati mare), zeama de la 2 lamai, sare, boabe de piper verde, piper negru, macinat, 4-5 foi de gelatina

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb bine bucatile de pui in apa cu sare, la foc potrivit.Oala trebuie sa fie acoperita cu capacul.
Cind bucatile de pui s-au facut , se scot cu spumiera si se lasa la racit.Se strecoara bulionul de pui printr-o sita fina.Se lasa sa se raceasca de tot.Se inlatura pielea si oasele puiului, bucatile se taie bucatele.Se pun bacatelele intr-un castron larg, putin adinc, sau intr-o tava de copt lunga.Se presara piperul, sarea, caperele si castraveciorii taiati. Deasupra se aranjeaza feliile de ou. Se pune gelatina la topit intr-o ceasca de zeama de pui calduta. Apoi se amesteca gelatina topita in restul de zeama de pui rece, se toarne peste pui si oua.
Se baga in frigider si se lasa 8-10 ore inaite de a se taia si servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aspic cu capere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Carnea se trece impreuna cu ceapa prin masina de tocat.Se rade cartoful ,se stoarce si se adauga

26 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gratin de penne cu sos

Gratin de penne cu sos

Intr-o cratita,se prajesc,putin dovleceii;apoi se scot si se pun de-o parte.In acelasi ulei,se prajeste

10 voturi    17 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui de marime medie(taiat bucati)
  • 2 oua fierte tari (taiat felii)
  • 1 si 1/2 lingure capere
  • 3-4 castraveciori acri (taiati mare)
  • zeama de la 2 lamai
  • sare
  • boabe de piper verde
  • piper negru
  • macinat
  • 4-5 foi de gelatina

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de Pui cu legume