autor:

fragolina bianca

» » Mancaruri cu carne

Pui in fricasea

Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Ingrediente
-un piept mare de pui, -3 oua, -50 g de parmezan, -sucul de la o lamaie, -ceapa si morcov pentru prajeala, -patrunjel, -sare si piper., -3-4 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Este o reteta pe care am invatato aici in Italia si imi place mult,e rapida si gustoasa.Taiati pieptul de pui curatat in fasii nu foarte groase sau in cuburi de o marime mijlocie.Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti la foc mic incet incet ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoarea fina pana capata o culoare aurie.Adaugati puiul si lasati sa se prajeasca impreuna inca 7-8 minute tot la foc mic.Cand carnea e rumenita usor adaugati peste ea sosul facut cu 3 oua batute cu parmezanul si cu sucul de lamaie si condimentat cu sare si piper.Puteti pune si un praf de nucsoara care ii da o aroma deosebita dar doar daca va place.Amestecati pana se leaga un pic si dupa luati de pe foc si presarati cu patrunjel tocat.Sper sa va placa!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in fricasea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu legume la cuptor

Pui cu legume la cuptor

Pulpele spalate se ung cu sare, piper, boia si busuioc. Legumele curatate si spalate se taie bucati

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Pui piri piri cu legume la tigaie

Pui piri piri cu legume la tigaie

Piri piri este un amestec de condimente (paprika, oregano, ghimbir, cardamom, usturoi, ceapa, chilli

7 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • -un piept mare de pui
  • -3 oua
  • -50 g de parmezan
  • -sucul de la o lamaie
  • -ceapa si morcov pentru prajeala
  • -patrunjel
  • -sare si piper.
  • -3-4 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de fragolina bianca
PASTA RECE

PASTA RECE

Pasta se fierbe in apa sarata la foc mic.Am mai citit in alte retete de adaugare ulei in apa dar

3 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
FOCACCIA CU ROSII CHERRY

FOCACCIA CU ROSII CHERRY

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus si framantati bine pana devine un aluat compact si nu

4 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocanita de vitel.