autor:

fragolina bianca

» » Mancaruri cu carne

Pui in fricasea

Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Ingrediente
-un piept mare de pui, -3 oua, -50 g de parmezan, -sucul de la o lamaie, -ceapa si morcov pentru prajeala, -patrunjel, -sare si piper., -3-4 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Este o reteta pe care am invatato aici in Italia si imi place mult,e rapida si gustoasa.Taiati pieptul de pui curatat in fasii nu foarte groase sau in cuburi de o marime mijlocie.Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti la foc mic incet incet ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoarea fina pana capata o culoare aurie.Adaugati puiul si lasati sa se prajeasca impreuna inca 7-8 minute tot la foc mic.Cand carnea e rumenita usor adaugati peste ea sosul facut cu 3 oua batute cu parmezanul si cu sucul de lamaie si condimentat cu sare si piper.Puteti pune si un praf de nucsoara care ii da o aroma deosebita dar doar daca va place.Amestecati pana se leaga un pic si dupa luati de pe foc si presarati cu patrunjel tocat.Sper sa va placa!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in fricasea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IN SOS DE VIN ROSU

PUI IN SOS DE VIN ROSU

Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se incing 2 linguri

7 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Asa cum spuneam si la ghiveciul de legume, vinetele trebuie sa fie lucioase si tari si mai degraba

4 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • -un piept mare de pui
  • -3 oua
  • -50 g de parmezan
  • -sucul de la o lamaie
  • -ceapa si morcov pentru prajeala
  • -patrunjel
  • -sare si piper.
  • -3-4 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de fragolina bianca
PASTA RECE

PASTA RECE

Pasta se fierbe in apa sarata la foc mic.Am mai citit in alte retete de adaugare ulei in apa dar

3 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
FOCACCIA CU ROSII CHERRY

FOCACCIA CU ROSII CHERRY

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus si framantati bine pana devine un aluat compact si nu

4 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu