Pui in fricasea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pui in fricasea

Ingrediente

  • -un piept mare de pui
  • -3 oua
  • -50 g de parmezan
  • -sucul de la o lamaie
  • -ceapa si morcov pentru prajeala
  • -patrunjel
  • -sare si piper.
  • -3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Este o reteta pe care am invatato aici in Italia si imi place mult,e rapida si gustoasa.Taiati pieptul de pui curatat in fasii nu foarte groase sau in cuburi de o marime mijlocie.Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti la foc mic incet incet ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoarea fina pana capata o culoare aurie.Adaugati puiul si lasati sa se prajeasca impreuna inca 7-8 minute tot la foc mic.Cand carnea e rumenita usor adaugati peste ea sosul facut cu 3 oua batute cu parmezanul si cu sucul de lamaie si condimentat cu sare si piper.Puteti pune si un praf de nucsoara care ii da o aroma deosebita dar doar daca va place.Amestecati pana se leaga un pic si dupa luati de pe foc si presarati cu patrunjel tocat.Sper sa va placa!Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor