autor:

Udriste George

» » Mancaruri cu carne

Pui in sos de soia

Autor: Udriste George (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Udriste George (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
-2 buc pulpe pui dezosate, -40 gr bacon afumat, -30 ml sos de soia, -20 gr unt, -patrunjel, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

15 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele de pui,se sterg cu un servet de bucatarie si se taie cubulete.Intr-o tigaie se pune untul la topit si se adauga bucatile de pui.Se rumenesc putin si apoi se adauga bacon-ul taiat bucatele.Se prajesc impreuna cateva minute,se adauga sosul de soia si patrunjelul tocat marunt,lasandu-se pe foc cateva minute pana cand sosul se ingroasa putin.Se opreste focul,se presara piper dupa gust si se serveste fierbinte cu garnitura de orez!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
pui cu legume si sos de soia

pui cu legume si sos de soia

Pieptul de pui se portioneaza cubulete de 1 cm, ardeiul, ceapa si ciupercile se taie julien. In wok-ul

12 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Paste din orez cu pui si sos de soia

Paste din orez cu pui si sos de soia

Intr-un mojar se face un sos format din:sos de soia , peperocini, ghimbir, piper, care se adauga

10 voturi    6 comentarii
45 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

    F. bun.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Minunata reteta! O voi salva pentru ca merita incercata!

  • Fara foto

    elena negoita , 03 februarie 2010

    rapida si buna imi place felicitari

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Imi place tare mult...Chiar este pe placul meu...

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      reteta buna si rapida,eu fac des asa ceva dar fara bacon

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Buna reteta! Sosul interesant! Merita incercat. Poate ne place! Bravo!

    • Fara foto

      Miti Novomatic , 01 februarie 2010

      A facut nevasta-mea si a fost foarte delicios. va recomand acest preparat. pofta buna.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Arata foarte bine ! Mie nu-mi place sosul de soia!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Bun,bun,bun............

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      O delicatese

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

15 voturi

Ingrediente

  • -2 buc pulpe pui dezosate
  • -40 gr bacon afumat
  • -30 ml sos de soia
  • -20 gr unt
  • -patrunjel
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Udriste George
Risotto cu legume si peste

Risotto cu legume si peste

Intr-un bol punem bucatile de peste,turnam zeama de lamaie,saram,piperam si presaram coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Salata cu ton si porumb

Salata cu ton si porumb

Se spala bine salata,se taie fasii marunte,se amesteca cu tonul,cu porumbul scurs bine si cu maslinele.Se

7 voturi    5 comentarii
10 min
Salate cu peste
Creveti cu usturoi si vin alb

Creveti cu usturoi si vin alb

Se spala creveti si se lasa la scurs intr-o sita. Incalziti uleiul intr-o oala de teflon la flacara

17 voturi    7 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

flori de piatra (Chef de cuisine)

F. bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania