1.Puiul se taie, ceapa se toaca. Se taie cascavalul cubulete mici sau se da pe razatoare.
2.Se amesteca intr-o punga faina cu sare si piper. Se introduce puiul in punga si se scutura bine pana tot puiul este acoperit.
3.Se incinge cate 1 lingura de ulei intr-o tigaie si se prajeste puiul, pana se rumeneste frumos pe ambele parti. Se scoate carnea din tigaie.
4.Se incinge ultima lingura de ulei si se caleste ceapa pana se inmoaie. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba pana se evapora aproape de tot.
5.Se adauga cimbrul tocat, smantana si laptele/supa/apa si se fierbe la foc mic cca 15 minute, adaugandu-se si puiul.
Se verifica puiul sa fie fiert dupa acest timp si sosul sa nu fie scazut prea tare. Daca a scazut prea tare, se mai pune putin lapte/supa/apa.
Se condimenteaza cu sare daca mai e cazul.
6.Se adauga cascavalul, amestecandu-se pana cand acesta se topeste complet.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii